fbpx

E-learning KRESZ

Előnyei:

  1. A tanulásra fordított időt saját maguk oszthatják be; a rendszer kilépéskor megjegyzi, hogy hol tartott a tanuló, aki a következő belépéskor ugyanonnan folytathatja.
  2. Az e-learning esetében a vizsgaeredmények jobbak, a vizsgasikeresség aránya is nagyobb, mivel a vizsga az elektronikus képzéshez hasonló számítógépes környezetben történik, így ennek a kezelése és megszokása már a tanulás folyamata alatt rutinná válik.
  3. A már elvégzett tananyagrészek tetszőleges számban újratanulhatóak, a tesztek tetszőleges számban ismételhetőek. Folyamatos szintfelméréssel és visszajelzéssel minden modul végén.
  4. A tanulást életszerű példák és szimulációk segítik. A rendszer egyik legfontosabb jellemzője az interaktivitás: az oldalak közti navigációtól a tesztek és feladatok elektronikus kitöltésén át az azonnali kiértékelésig sokféle módon kihasználhatóak az e-learningben rejlő lehetőségek.
  5. A tanfolyam elvégzéséhez számítógép és internetkapcsolat szükséges, így , akkor és onnan tanulsz, amikor neked alkalmas 90 órán keresztül. A tananyag modul rendszerű, mini- és részvizsgákat tartalmaz, a végén egy záróvizsgával, amely egy tantermi KRESZ tanfolyammal egyenértékű. Ezután megkapjuk a képzési igazolást, ezzel és az orvosi alkalmassági vizsgálat igazolásával tudunk KRESZ vizsgára jelenteni.
  6. Orvosi alkalmassági vizsgálat megszerzésében Iskolánk háziorvosa igény esetén, azonos áron (7.200 Ft) rendelkezésre áll.

ONLINE JELENTKEZÉS

Gyakori kérdések:

Mennyi időm van megkezdeni az e-learning rendszerű képzést a regisztráció után?

A sikeres regisztrációt követően a tananyag elérhető 365 napig 90 órán keresztül, azonban FONTOS, hogy 9 hónapon belül legalább egy KRESZ vizsgán részt vegyél, ha esetleg ez sikertelen lenne a tananyag továbbra is elérhető a fennmaradt időkereteken belül.

Mikor kezdhetem meg az e-learning rendszerű képzést legkorábban a regisztrációt követően?

Miután irodánkban beiratkoztál, és befizetted a szükséges jelentkezési díjat, utána 1-2 napon belül e-mail címedre megküldésre kerül egy LINK, ezután nincs más teendőd, csak regisztrálni az általad megadott felhasználónévvel és jelszóval vagy használhatod facebook / google profilodat is.

DEMO verziót ITT érheted el!

Tanulóink mondták rólunk

Zsófia H.

Tanuló

Mindent köszönök a kedves, humoros, TÜRELMES és szuper oktatómnak! Ő segített ahhoz, hogy rövid idő alatt, elsajátítsak olyan tudást, hogy a forgalmi vizsgámat elsőre sikeresen teljesítsem.
Ezen kívül az irodában is mindig kedvesen fogadtak, minden kérdés esetén segítettek, informáltak. Az elsősegély tanfolyamon az oktató szintén kedves volt, jó hangulatban telt a tanfolyam.
VIP szolgáltatást vettem igénybe, és teljesen megvagyok elégedve, immár vezetek, és ezt az egész csapatnak nagyon köszönöm!

Tünde T.

Tanuló

Egy igazán megértő, profi oktató mellett tanulhattam. Ami sikeres forgalmi vizsgához vezetett!! Mindent Köszönök!
Mindenkinek csak ajánlani tudom! ❤️

Attila Cs.

Tanuló

10 éve vizsgáztam a segítségükkel, ma elbizonytalanodtam egy KRESZ kérdésben, hogy helyesen cselekedtem-e, ugyanolyan segítőkészek, mint 10 éve ;) megnyugtattak, hogy nem hibáztam.