fbpx

Nincs ötleted? … Ajándékozd a vezetés élményét!

Nincs ötleted? … Ajándékozd a vezetés élményét!

Kifogytál az ajándékötletekből? Lepd meg családtagod, párod, barátod egy különleges, komoly és igazán hasznos ajándékkal. Ajándékozz, vagy kérj Te is ajándékkártyát! Egyetlen dolgod maradt, rendeld meg időben az eJOGSI ajándékkártyát!

Te határozhatod meg az utalvány értékét, 5.000Ft-tól akár a teljes jogosítvány költségeinek erejéig lehetőség van ezen meglepetés elkészítésére!

Ajándékutalványunkat megrendelheted:

  • telefonon: 06 20 886 22 86 vagy 06 70 55 22 500
  • e-mailben: info@ejogsi.hu
  • vagy akár személyesen is.

silver_box

Gyakori kérdések az ajándékkártyával kapcsolatban:

Ki és hogyan használhatja fel az ajándékkártyát?
Minden olyan személy felhasználhatja, aki megfelel a választott vezetői kategória elsajátításához előírt jogszabályi feltételeknek. Lásd a kategóriák leírásait.

Felhasználás módja:
Az ajándékkártya minden esetben cégszerű aláírással van ellátva, amelyet a beiratkozáshoz feltétlen hozz magaddal, hogy érvényesíteni tudjuk azt. Miután regisztráltuk, neked már csak a kártya számos előnyét kell élvezned.

Kaptam egy ajándékkártyát, meddig használhatom fel?
Az ajándékkártya a vásárlás napját követően az azon feltüntetett érvényességi időn belül használható fel. A kupon nem visszaváltható, más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre be nem váltható, egyszeri felhasználásra jogosít.

Tanulóink mondták rólunk

Zsófia H.

Tanuló

Mindent köszönök a kedves, humoros, TÜRELMES és szuper oktatómnak! Ő segített ahhoz, hogy rövid idő alatt, elsajátítsak olyan tudást, hogy a forgalmi vizsgámat elsőre sikeresen teljesítsem.
Ezen kívül az irodában is mindig kedvesen fogadtak, minden kérdés esetén segítettek, informáltak. Az elsősegély tanfolyamon az oktató szintén kedves volt, jó hangulatban telt a tanfolyam.
VIP szolgáltatást vettem igénybe, és teljesen megvagyok elégedve, immár vezetek, és ezt az egész csapatnak nagyon köszönöm!

Tünde T.

Tanuló

Egy igazán megértő, profi oktató mellett tanulhattam. Ami sikeres forgalmi vizsgához vezetett!! Mindent Köszönök!
Mindenkinek csak ajánlani tudom! ❤️

Attila Cs.

Tanuló

10 éve vizsgáztam a segítségükkel, ma elbizonytalanodtam egy KRESZ kérdésben, hogy helyesen cselekedtem-e, ugyanolyan segítőkészek, mint 10 éve ;) megnyugtattak, hogy nem hibáztam.

Szerezz nálunk vezetői engedélyt!

Oktatóink sok éves tapasztalata segítségedre lesz, hogy a legnagyobb forgalomban is otthonosan haladj a járműveddel.