fbpx

Csapatunk

Iskolánk kollegái

ifj. Horváth István

Iskolánk alapítója és ügyvezetője, aki emellett közel 20 éve lelkesen és elkötelezetten oktat autós, motoros kategóriákat Zuglóban, Óbudán és teherautós jogosítványt megszerezni kívánó tanulókat Szentendrén.

Kondász Ferenc

Iskolavezetőnk több mint 10 éve, valamint 40 éves oktatói gyakorlattal rendelkezik és kitartóan adja át a vezetés minden egyes fortélyát az autós jogosítványra vágyó tanulóknak Zuglóban.

Horváth István

Családi vállalkozásunk oszlopos tagja, több mint 40 éves oktatói rutinnal és múlttal áll az autós jogosítvány megszerzésére vágyó tanulók rendelkezésére Óbudán.

Bodolai Richárd

Ricsi szintén közel 20 éve lelkiismeretesen tanítja az autós jogosítvány megszerzésére vágyó tanulókat Zuglóban és Óbudán.

Tengeri Attila

Attila kollegánk 20 éve oktatja kitartóan a hozzá érkező tanulókat autós kategóriában, elsősorban automata váltós autóval Újpesten.

Szaniszló Csaba

Csabi is közel 25 éve elkötelezetten kíséri autós jogosítványra vágyó tanulóit a rutinpályán és a vizsga útvonalakon Zuglóban.

Szabó Levente

Levi közel 20 éves szakmai múlttal rendelkezik a pályán, Zuglóban oktatja az autós jogosítvány megszerzésére vágyó tanulókat.

Bodoki István

István több, mint 30 éves szakmai tapasztalattal oktatja az autós jogosítványra vágyó tanulóit Zuglóban.

Tanulóink mondták rólunk

Zsófia H.

Tanuló

Mindent köszönök a kedves, humoros, TÜRELMES és szuper oktatómnak! Ő segített ahhoz, hogy rövid idő alatt, elsajátítsak olyan tudást, hogy a forgalmi vizsgámat elsőre sikeresen teljesítsem.
Ezen kívül az irodában is mindig kedvesen fogadtak, minden kérdés esetén segítettek, informáltak. Az elsősegély tanfolyamon az oktató szintén kedves volt, jó hangulatban telt a tanfolyam.
VIP szolgáltatást vettem igénybe, és teljesen megvagyok elégedve, immár vezetek, és ezt az egész csapatnak nagyon köszönöm!

Tünde T.

Tanuló

Egy igazán megértő, profi oktató mellett tanulhattam. Ami sikeres forgalmi vizsgához vezetett!! Mindent Köszönök!
Mindenkinek csak ajánlani tudom! ❤️

Attila Cs.

Tanuló

10 éve vizsgáztam a segítségükkel, ma elbizonytalanodtam egy KRESZ kérdésben, hogy helyesen cselekedtem-e, ugyanolyan segítőkészek, mint 10 éve ;) megnyugtattak, hogy nem hibáztam.

Szerezz nálunk vezetői engedélyt!

Oktatóink sok éves tapasztalata segítségedre lesz, hogy a legnagyobb forgalomban is otthonosan haladj a járműveddel.