Szeretnéd a lehető legrövidebb idő alatt megszerezni a jogosítványt?

VÁLASZD PRÉMIUM V.I.P. SZOLGÁLTATÁSUNKAT!

V.I.P. szolgáltatásunk keretén belül hetente minimum 4 alkalommal vezethetsz, így akár néhány hét alatt leteheted a forgalmi vizsgát!

 E-learning: Gyorsan, kényelmesen akár 1 nap alatt elvégezhető! Tanulj OTTHON!

Hagyományos tantermi oktatás helyett választható képzés!

DÍJMENTES KRESZ KONZULTÁCIÓ E-LEARNING TANFOLYAM MELLÉ!

Türelmes, nemdohányzó, segítőkész szakoktatóktól tanulhatsz vezetni!
KRESZ tanfolyam és gyakorlati vezetés Budapest több pontján! 

ONLINE JELENTKEZÉS

Javasoljuk, olvasd el iskola választása előtt!

Egyszer mindenkinek eljön az életében a nap, amikor eldönti, hogy jogosítványra van szüksége. Az autósiskola kiválasztása viszont nem egyszerű feladat. Általában szakmai felkészültségben nem, viszont a szolgáltatás díjában igen komoly különbség lehet két autósiskola között. Szeretnénk figyelmedbe ajánlani a Nemzeti Közlekedési Hatóság összefoglalóját, amely a jogosítvány megszerzéséhez és iskolaválasztáshoz kapcsolódó nagyon fontos információkat és mérlegelési szempontokat tartalmaz, LINK

Mi arra törekszünk, hogy a gyakorlati vezetés gördülékenyen menjen, és minél többet autózz az órádon. Sajnos sok olcsóbb iskolánál ez nem így történik. Jó tanács: olyan iskolához NE menj, ahol 3.500 Ft alatt van egy óra vezetés, ha jól utána számolsz, ez alatt az alap költségek sem fedezhetők! Fontos, hogy ahol gyanúsan alacsony az alapóra, ott mindig sokkal többet kérnek el a pótóráért! Mi minden standard órát egységesen 4.500 Ft / óra áron adunk! (“B”kategória)

A vizsgára bocsájtás feltétele minimum 30 alapóra vezetés és 580 km levezetése. Amikor sikeres forgalmi vizsgát teszel, akkor a jogosítvány átvételéhez be kell mutatnod minimum az általános iskola elvégzéséről szóló bizonyítványt.

Ha a tanfolyam díját nem tudod egy összegben kifizetni, akkor sem kell aggódnod, hiszen nálunk lehetőség van kamatmentes részletfizetésre is. A gyakorlati vezetés Budapest több pontján, Zuglóban, Óbudán és Dél-Budán lehetséges. KRESZ tanfolyamokat folyamatosan szervezünk mindkét (pesti és budai) irodánkban is, ahol az oktatás klimatizált, igényes kialakítású helyiségekben folyik.

Sok szeretettel várunk minden kedves hallgatót, aki szeretné elsajátítani a biztonságos gépjárművezetés fortélyait. Reméljük, hamarosan Iskolánkban üdvözölhetünk.

ONLINE JELENTKEZÉS

Tanpályák / Vizsgahelyek, amelyek közül választhatsz:

  • kerület, Írottkő Park. TÉRKÉP– autós, motoros oktatás
  • kerület, Budaörsi úti Virágpiac TÉRKÉP– autós oktatás
  • kerület, Mozaik utca TÉRKÉP– autós oktatás

MINŐSÉGI OKTATÁS KEDVEZŐ ÁR!