Előnyei:

  1. A tanulásra fordított időt saját maguk oszthatják be; a rendszer kilépéskor megjegyzi, hogy hol tartott a tanuló, aki a következő belépéskor ugyanonnan folytathatja.
  2. Az e-learning esetében a vizsgaeredmények jobbak, a vizsgasikeresség aránya is nagyobb, mivel a vizsga az elektronikus képzéshez hasonló számítógépes környezetben történik, így ennek a kezelése és megszokása már a tanulás folyamata alatt rutinná válik.
  3. A már elvégzett tananyagrészek tetszőleges számban újratanulhatóak, a tesztek tetszőleges számban ismételhetőek. Folyamatos szintfelméréssel és visszajelzéssel minden modul végén.
  4. A tanulást életszerű példák és szimulációk segítik. A rendszer egyik legfontosabb jellemzője az interaktivitás: az oldalak közti navigációtól a tesztek és feladatok elektronikus kitöltésén át az azonnali kiértékelésig sokféle módon kihasználhatóak az e-learningben rejlő lehetőségek.
  5. A tanfolyam elvégzéséhez számítógép és internetkapcsolat szükséges, így akkor és onnan tanulsz, amikor neked alkalmas 180 napig 75 órán keresztül, azonban a beiratkozást követően, 90 napon belül el kell kezdeni a tanfolyamot, ellenkező esetben törlődik a hozzáférés. A tananyag modul rendszerű, mini- és részvizsgákat tartalmaz, a végén egy záróvizsgával, amely egy tantermi KRESZ tanfolyammal egyenértékű. Ezután megkapjuk a képzési igazolást, ezzel és az orvosi alkalmassági vizsgálat igazolásával tudunk KRESZ vizsgára jelenteni.
  6. Orvosi alkalmassági vizsgálat megszerzésében Iskolánk háziorvosa igény esetén, azonos áron (7.200 Ft) rendelkezésre áll.

Az e-learning rendszerű képzések kedvező áron érhetőek el.

ONLINE JELENTKEZÉS

Gyakori kérdések:

Mennyi időm van megkezdeni az e-learning rendszerű képzést a regisztráció után?

A sikeres regisztrációt követően a tananyag elérhető  180 napig 75 órán keresztül, azonban FONTOS, hogy 90 napon belül el kell kezdeni a tanfolyamot, ellenkező esetben törlődik a hozzáférés és 9 hónapon belül legalább egy KRESZ vizsgán részt vegyél, ha esetleg ez sikertelen lenne a tananyag továbbra is elérhető a fennmaradt időkereteken belül.

Mikor kezdhetem meg az e-learning rendszerű képzést legkorábban a regisztrációt követően?

Miután irodánkban beiratkoztál, és befizetted a szükséges jelentkezési díjat, utána 1-2 napon belül e-mail címedre megküldésre kerül egy LINK, ezután nincs más teendőd, csak regisztrálni az általad megadott felhasználónévvel és jelszóval vagy használhatod facebook / google profilodat is.

A DEMO verziót B kategóriára ITT, motoros jogsira pedig ITT érheted el!